2011. április 19., kedd

Varázslók - Jelenlegi ára: 1 730 Ft

Üdvözöljük a varázslók csodás birodalmában - a bűvölet, a boszorkányság és a mitológia mágikus, misztikus világában, ahol semmi sem az, aminek látszik...
A mágia épp olyan ősi, mint a gondolkodás maga. Az elképzelés pedig, hogy a mi világunkon túl létezik egy másik, ahol rejtélyes alakok fantasztikus erőkkel bírnak, mindig is lenyűgöző volt számunkra.
A varázsló egy intéssel vagy szóval is vethet varázsigét, míg mások csodás képességek birtokában vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy káprázatos természetfeletti jelenségeket idézzenek elő - az alakváltozástól a gondolatolvasásig.
Ebben az eleven stílusú felvilágosítókönyvben a varázslók és a varázslás világának minden szeglete megtalálható, a régi mítoszok mágusain át a valóságosnak tekintett varázslókon keresztül a híres képzeletbeli mágusokig, akik mind-mind megragadják a fantáziánkat. A pompás képekkel illusztrált Varázslók telis-tele van olyan tudnivalókkal, amelyeket csak a bennfentesek ismernek, éppen ezért nélkülözhetetlen mindazok számára, akiket érdekel a "varázsló útja".
SZERZŐ: Tim Nedopulos
KIADÓ: Egmont Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2001
OLDALSZÁM: 128
Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség!


Jelenlegi ára: 1 730 Ft

Az aukció vége: 2011-05-08 05:10
. Varázslók - Jelenlegi ára: 1 730 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése