2011. augusztus 23., kedd

Merle, Robert: Állati elmék - Jelenlegi ára: 2 435 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Állati elmékA könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
Az Állati elmék műfaja - az író vallomása szerint - politikai célú utópisztikus regény. A történet, amelynek keretében az író egyrészt az állam és a tudós viszonyát vizsgálja, másrészt az emberi magatartás humánumtartalmát mérlegeli, a mű keletkezéséhez képest az akkori közeljövőben, az 1970-es években játszódik az Atlanti-óceán partvidékén, Floridában, ahol Henry Sevilla professzor kutatócsoportjával különleges delfinkísérleteket végez. Célja, hogy az amerikai delfinológiai kísérleteket forradalmasítva, két okos és barátságos delfinjét, Bit és Fát emberi, tagolt beszédre tanítsa meg. Kutatásait egy amerikai katonai szerv finanszírozza, amely a delfinek iránt harcászati okokból érdeklődik. Az állatok megtanulnak beszélni, sőt olvasni. A siker tetőpontján a két delfint - egy titokzatos katonai feladat végrehajtására - elviszik Sevilláéktól. Nem sokkal ezután a Little Rock nevű, a kínai partok közelében tartózkodó amerikai csatahajó felrobban. Fát és Bit váratlanul újra Sevillának ajándékozzák. A delfinek elárulják, hogy aknát kellett erősíteniük egy emberekkel teli hajóra. Látták a robbanást is, és alig tudtak elmenekülni. Sevilla Kubába indul, hogy elmondhassák a világnak a történteket és megakadályozzák a harmadik világháború kitörését. - Minden olvasónak ajánlható. ISBN: 978-963-07-8815-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 435 Ft

Az aukció vége: 2011-08-26 00:11
. Merle, Robert: Állati elmék - Jelenlegi ára: 2 435 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése