2011. szeptember 25., vasárnap

EREDETI JELÖLT POWER BALANCE karkötő dobozos - Jelenlegi ára: 1 799 Ft

új termék !
EREDETI Power Balance szilikon karkötő DOBOZÁVAL
! A méretjelzés és egy "e" betű a karkötő belső oldalán jelölve van (PRÉSELVE) !
A karkötők melyek eladásra kerülnek, ugynevezett OPM (official product manufacturer) által gyártott, (Eredeti hologram, doboz, logo, méret jelzés a karkötő belső oldalán. ) a Power Balance LLC számára készített termékek. Így garantálja a termék valódiságát.
Ezek a gyárból kikerülő PB LLC termékek nem kerültek közvetlen a boltokba, így az ára sem éri el azokét.
Méretek:
S:
NARANCS/fehér
narancs/fehér felirattal
átlátszó/fekete felirattal
szürke/fehér felirattal
fekete/zöld felirattal
fekete/fehér felirattal
fekete/SÁRGA felirattal
fekete/lila felirattal
FEKETE/PIROS
PIROS/FEHÉR
M:
fekete/piros felirattal
fekete/SÁRGA felirattal
L:
fehér/lila felirattal
fehér/fekete
átlátszó/lila felirattal
átlátszó/fehér felirattal
átlátszó/fekete felirattal
piros/fehér felirattal
rózsaszín/fehér
Licit előtt kérdezz rá van-e még a kívánt színből, méretből!!
MÉRETEK:
S(17. 5CM) M (19cm) , L (20. 5cm)
Power Balance energia szilikon karkötő
Sok sportoló és celeb hord újabban 20 fontos (7000 forintos) hologramos szilikon karkötőt. Például David Beckham, Kate Middleton, Gerard Butler és Demi Moore saját csuklóján is lefotózták már a fekete karpántot, mely állítólag felpörgeti teljesítményüket.
A misztikus hologram gyártója szerint gyógyító és erősítő energiákkal van tele: így a karkötő pozitív rezgésekkel erősíti a testet és távol tartja a mobilok és rádióhullámok káros rezgéseit. A csodakarkötőnek Christiano Ronaldo, Rubens Barrichello és Beckham is totál bedőlt, ők edzéseik hatékonyságát növelnék vele.
A természetben mindennek van rezgése. A testnek is van rezgése, és minden, ami negatívan hat rá - mobil- és rádióhullámok - megtörik ezt a természetes ritmust.
MI AZ A POWER BALANCE?
A Power Balance egy forradalmi technológia, mely Mylar hologramokat használva pozitívan hat az emberi test természetes energiamezejére; ezáltal jelentősen javítva az egyensúlyt, erőt és a hajlékonyságot. Profi sportolókkal kifejlesztett termék, legfőbb hatása a magasabb fizikai teljesítőképesség, de nemcsak sportolóknak, hanem minden fizikai munkát végzőnek ajánljuk.
• HOGYAN MŰKÖDIK A HOLOGRAM?
A Power Balance hologramos termékek alapelve, hogy a Keleti gyógymódokhoz hasonlóan optimalizálja az emberi test energiaáramlását. A Power Balance termékekben található hologramot úgy tervezték, hogy az emberi test frenkvenciáján rezonálva interakcióba lépjen teste energiamezejével
Minden fogható dolognak – személynek, állatnak, kőnek vagy fának a földön, sőt még magának a Földgolyónak is megvan a maga természetes rezonanciafrekvenciája. A Föld elektromágneses tere, a világűr, és a meditálásban lévő emberek kb. 7, 8 Hz hullámhosszon rezonálnak. Ezt a frekvenciát Shumann rezonanciának hívják. Az összes rezonanciafrekvencia kiegyensúlyzott kölcsönös hatása nagyon fontos, hogy az emberi szervezet helyesen működjön.
A Power Balance karkötő képes az SFR rezgésszámot kijavítani és ezzel hamornizálni az emberi test energiaáramlásait, melyeket az elektroszmog zavar. Az elektroszmogot olyan berendezések bocsájtják ki mint a mobiltelefonok, transzformátorok, számítógépek, wifi és bluetooth berendezések, TV, mikrohullámú sütők és tulajdonképen minden olyan berendezés amely elektromágneses sugarakat bocsájt ki. A Power Balance karkötő pozitív tulajdonságait már néhány hónapja sok ismert profisport és celeb személyiség is élvezi.
Power Balance mindenki részére
Mindenki, aki növelni szeretné a fizikai teljesítményképességét, stabilitását, vagy flexibilitását, kipróbálhatja a Power Balance hatását. A felhasználók említik még az alvás javulását, az immunrendszer erősödését, jobb stresszekezelést, és a fájdalmas ízületek és izmok lazítását. Az idősebb emberek a teljes életminőség javulását észlelték.
1 Postaköltség  több db. rendelése esetén!
személyesen: csak SZOMBATON du. Bp. III.,   II. ker, v. posta



Jelenlegi ára: 1 799 Ft

Az aukció vége: 2011-09-22 14:18
. EREDETI JELÖLT POWER BALANCE karkötő dobozos - Jelenlegi ára: 1 799 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése