2011. március 31., csütörtök

Albert Gábor: Nekünk senki sem mondott jöve - Jelenlegi ára: 1 720 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nekünk senki sem mondott jövendőtA könyv listaára: 2100 Ft. Leírás:
Az író tizenkét kötetes tematikus életműsorozatának záró darabjaként jelenik meg a három kisregényt tartalmazó kötet. Albert Gábor finom, elegáns stílusban, az analizáló, időszembesítő, visszatekintő narrátor nézőpontjából érzékelteti, hogy a társadalom, egészen pontosan a huszadik századi magyar társadalom miként szorítja a személyiséget tőle idegen keretek, látszatok mögé, hogyan kényszerít rá különféle szerepeket, és milyen önvédelmi mechanizmusok alakulnak ki a személyiség felszíne alatt. A címadó történet például egy falusi magángazdálkodó önelbeszélése, aki durva és befolyásolható apjától szenved, majd kikerül a frontra, ahol szüntelen próba elé kerül vele született természetes humanizmusa, amelyet csakis számító okossággal, ravaszsággal őrizhet meg. Bár a sajátjai és az orosz katonák, civilek életét, méltóságát is próbálja megvédeni, falujában (ahová családja úgy települt be mint jövevény) kuláknak nyilvánítják, lejáratják, a téeszbe is bekényszerül, de többször kell a fővárosban munkát és menedéket keresnie, míg családja éhezik. A félelem, az óvatosság átjárja egész lényét, emberi kapcsolatai formálissá válnak. Nyugdíjas fejjel keserűen állapítja meg: Néha le-lejárok a kocsmába beszélgetni, hozzám is eljönnek az ismerősök, de ha egy hangos szót hallok, én már elkezdek remegni. Így belül. És már menekülök. Pedig most semmi bajom nincs, de rettentő nagy árat kellett ezért fizetni. A Várakozás és az Útvesztők a későbbi generációk mindennapi küzdelmein, a szexuális szabadosság útvesztőiben tébláboló fiatalok és az idősek lélekölő emlékei közt vezet az idő - a múlt és a jelen egybejátszó - labirintusában. A sorsfaggató próza kedvelőinek érdemes ajánlani. ISBN: 978-963-9957-08-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 720 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 08:01
. Albert Gábor: Nekünk senki sem mondott jöve - Jelenlegi ára: 1 720 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése