2011. március 31., csütörtök

Keratin rúd 300 ft / db átlátszó - Jelenlegi ára: 300 Ft


A ragasztórudak keratin alapú wax rudak, melyeket hajragasztáshoz, a hőillesztéses hajhosszbbításhoz, valamint mikro gyűrűzéshez a póthaj végeinek rögzítéséhez ajánlunk. A ragasztórudak nem azonosak a barkács boltokban megvásárolható ragasztórudakkal, mert összetételük, olvadáspontjuk, szilárdságuk, és oldhatóságuk is a haj rögzítéséhez lett kifejlesztve, és különbözik a porcelán, vagy üveg, fa ragasztásához alkalmas ragasztórúdétól.
- A ragasztórudak és egy ragasztópisztoly segítségével a saját haj tövéhez rögzíthetjük a hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz használatos eredeti európai, indiai, vagy ázsiai hajat tincsenként.
- Felolvasztva a tincsekre szedett póthaj végeit belemártva kialakíthatjuk az ultrahangos gépekhez használatos hajtincseket, vagy az így előkészített tincseket mikro gyűrűvel rögzíthetjük. A hőillesztéssel, ragasztással készített hosszabbított, dúsított frizuráknál, nem csak a póthajnak, hanem a felhasznált rögzítő anyagoknak (ragasztórúdnak, keratinlapnak, granulátumnak, gyöngynek) is, speciális karbantartásra, ápolásra van szükségük. Erről a termékhez mellékelt vásárlói tájékoztatóban, valamint itt az oldalunkon, a Vásárlói tájékoztató menüpontban adunk tájékoztatást. A ragasztórúd felhasználását, a póthaj tincsezését, rögzítését, és eltávolítását bízzuk inkább szakemberre.
Fekete és átlátszó színekben vásárolható meg.



Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-04-20 00:25
. Keratin rúd 300 ft / db átlátszó - Jelenlegi ára: 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése