2012. január 22., vasárnap

De Bono, : Nem minden fekete vagy fehé - Jelenlegi ára: 2 905 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Nem minden fekete vagy fehér : a kreatív gondolkodás természetrajzaA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
Edward de Bono - neves orvos és számos tudományos-ismeretterjesztő kötet szerzője - hosszú évek óta foglalkozik a gondolkodás folyamatával. Jelen kötetében egy olyan bonyolult és szerteágazó témával foglalkozik, amely eleddig méltatlanul keveset állt a reflektorfényben, s pont ezért a benne rejlő hatalmas potenciál nagyrészt kihasználatlanul hever. Ez az agyi folyamat (képesség? ) nem más, mint a humor, amely de Bono meglátása szerint az elme minden más megnyilvánulásánál kreatívabb, és többet árul el annak tudati és észleleti működéséről, mint bármi más, beleértve az utóbbi századokban olyannyira preferált logikát is. A szerző azonban arra hívja fel a figyelmet, hogy az ez utóbbi (vagyis a logika) által meghatározott gondolkodásmód, amely jellegénél fogva (gyakorta igen mereven) kategorizálja a dolgokat, idejét múlt lett: az agresszív, megmásíthatatlan fekete-fehér vélemények ideje lejárt. A helyét egy magasabb rendű, kreatívabb, összetettebb, értelmi és érzelmi szinten is fejlettebb, humorral áthatott szemléletmódnak kell(ene) átvennie. Ezt a komplikált témakört taglalja részletesen könyvében a szerző, nemcsak felvázolva, hogy honnan merrefelé kell, hogy tartsunk, de részletesen megindokolva a sziklakő logikával szemben fejlettebb, a humor erényeit aktívan alkalmazó vízlogika felsőbbrendűségét is. A kiadvány végén mutató segíti a keresést. ISBN: 978-963-301-053-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 905 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 13:18
. De Bono, : Nem minden fekete vagy fehé - Jelenlegi ára: 2 905 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése