2012. január 22., vasárnap

Harris, David: Kalligráfusok bibliája - Jelenlegi ára: 2 975 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Kalligráfusok bibliájaA könyv listaára: 3499 Ft. Leírás:
Az információs technika fejlődése mellett egyre kevésbé van szükség a tiszta, szép kézírásra, mindazonáltal e kötet megjelenése is bizonyítja, hogy számos hódolója akad a kalligráfia művészetének. Hasznos segítséget jelent számukra a most megjelent kiadvány, mely mintegy száz latin betűtípus kalligrafikus írásához nyújt útmutatót. A kalligráfia, és az egyes betűtípusok kialakulásának összefoglalását követően felkészítést kapunk a művelethez beszerzendő kelléktárat illetően. A több mint kétszázötven oldalas kiadvány fő részét az egyes betűtípusok (római, posztrómai, inzuláris, gótikus, reneszánsz, barokk, modern stb. ) bemutatása képezi. Minden esetben rövid történeti ismertető keretében megjelenik az adott típusból képzett betű- és számsor, majd az alapvető technikai tudnivalókat követően egy-egy jellegzetes betű elkészítésének folyamatábráját láthatjuk. A kötet végén külön fejezetet találunk az illuminálás és az ornamentika technikáiról. A kiadvány kezdő és haladó kalligráfusok számára egyaránt ajánlható kézikönyvként, ugyanakkor valószínű, hogy az első lépések megtételéhez a kötet használata mellett külső segítségre is szükség lesz. ISBN: 978-963-368-920-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 975 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 14:02
. Harris, David: Kalligráfusok bibliája - Jelenlegi ára: 2 975 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése