2012. január 19., csütörtök

virág mintás miniruha,női ruha,S/M/L,AKCIÓS - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

virágos  MINIRUHA
nyakba akasztós-szabályozható, női miniruha, pólóruha
Anyaga:
60% pamut,
35% polyester,
5% elasztán
One Size méret:
36/38/40/42-es méretre
Méretek:
MELLBŐSÉGE: 75-95CM-IG JÓ
CSÍPŐ: 95CM-IG JÓ
HOSSZA NYAKÁTÓL: 85CM
HOSSZA MELLÉTŐL: 65CM
Anyaga:
95% POLYESTER
5%  SPANDEX
Vásárlás után & Fizetési feltételek
Vásárlás után egy automatikus vásárlásértesítőt küld a Vatera a nevünkben, melyben megtalálja az utaláshoz szükséges információkat!   (céges bankszámlaszám, így szükséges a cég nevét megjegyezni bankban történő pénztári készpénzbefizetés esetén). Fizetés: átutalás, vagy személyesen történhet. Megkérném, hogy a fizetést a vásárlástól számított 7 napon belül rendezze, mert 7 nap elteltével negatívan értékelek, a terméket visszateszem a Vatera rendszerébe, és letiltom a licit lehetőségéről!
Szerzői jogvédelem, Copyright
Aukcióinkban szereplő valamennyi anyag és tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. A szerzői jogok tulajdonosának, az oldal szerzőjének engedélye nélkül tilos az ott található anyagok (fotók, grafikák, termékleírások) másolása, módosítása, terjesztése, publikálása, letöltése, vagy más módon történő felhasználása üzleti célokra. Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a fent nevezett anyagok vagy azok részeinek más szerveren vagy bármely internetes oldalakon történő elhelyezése. Fotók és termékleírások felhasználása megsérti a  szerzői jogot, és büntetőjogi következményeket von maga után.
Kérem, vegye figyelembe, hogy vásárlási szándék megerősítésével (azaz az "elviszem" gomb lenyomásával, ill. annak megerősítésével) a fent leírt feltételeket Ön, mint vásárló elfogadja, mellyel a Vásárló és cégünk között adás-vételiszerződés valósul meg! Aukciók esetén (nem fix áras terméknél) a licit megtétele - a vásárló ajánlata - a PTK 211 § alapján hivatalos vételi ajánlatnak minősül, így az bírósági úton érvényesíthető! 3



Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-23 13:44
. virág mintás miniruha,női ruha,S/M/L,AKCIÓS - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése