2012. január 22., vasárnap

Fidelis nővér: Gyökerekig ható vallomás - Jelenlegi ára: 1 935 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Gyökerekig ható vallomásA könyv listaára: 2390 Ft. Leírás:
Az útinaplóból egy fiatal magyar lány történetét ismerhetjük meg, aki 2005-2006 során egy évet Gambiában töltött missziós nővérként, önkéntes óvó- és tanítónőként. Nyúl Patrícia, azaz Fidelis nővér tanulmányai befejezése után egyházi közössége, a Boldogasszony Iskolanővérek tanítórend révén jutott el a kis területű közép-afrikai országba. Kötetéből a magyarországi elindulástól kezdve egészen a hazaérkezésig bontakozik ki az egy esztendő krónikája. Fidelis nővér egy kisváros óvodájában dolgozott, ahol a rábízott harminc-egynéhány gyerekeket kellett gyakorlatilag felszerelés és egyéb segítség nélkül felkészítenie az iskolás évekre. A szerző naivitással és nyílt szívvel tekinti a számára teljességgel idegen világra, miközben hitéből fakadó töretlen lelkesedéssel és kitartással végzi küldetését. Keresetlen hangvételű, szinte az élőszóbeli történetmesélést idéző elbeszélését olvasva vele együtt fedezhetjük fel a magyar olvasó előtt gyakorlatilag ismeretlen ország mindennapjait. A kötet őszinte és megható beszámoló - jó szívvel ajánlható a napjaink Fekete-Afrikája iránt érdeklődő olvasóknak. ISBN: 978-615-5001-28-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 935 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 12:14
. Fidelis nővér: Gyökerekig ható vallomás - Jelenlegi ára: 1 935 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése