2012. január 16., hétfő

Pénzlexikon,korona,pengő,forint,3 napos aukció! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Szia, szép napot! JANUÁRI VÉGKIÁRUSÍTÁS! HÁROM NAPOS!
Kicsit hogy érthetőbb, és vonzóbb legyen, hogy mért ilyen olcsó, (2000Ft számlával, ha egymásra licitáltok, kicsit több), posta, (minimum 1090Ft).
Úgymond, azért vállaltam a kockázatot, hogy olcsón adok könyvet, mert mérlegeltem a költségeidet, nagyon sok a posta, és hogy ne legyen ebben a nehéz helyzetben olyan megterhelő a pénztárcádnak, hogy vásárolsz, emberségesnek találom, ha úgymond, a postaköltséggel lentebb indítunk árverést.
Ha személyesen adnám a könyvet, számlával, akkor, 3500Ft alatt nem menne.
Ha ez neked szimpatikus, licitálsz, akar most, hisz jó ez a könyv, ettől összetettebb, átfogóbb könyv ma nem létezik.
Megnyersz egy könyvet, nem feltétlen a következő órába válaszolok, de egy két napon belül igen, kereslek e-mailben.
Utolsó darabok januárba, most igazán olcsón veheted meg az ÚJ katalógusodat. (Ha meg valami később hiánycikk, akkor már csak drágábban juthatunk hozzá, viszonteladóktól).  
Három napos aukció, ha nem licitálsz, használd az aukció figyelőt, (akar több darabra is).
Jó, ha használod az aukció figyelőt, mert minden változásról vagy licitről kapsz értesítést.
Ha licitet megteszed, az talán jobb, mert nem biztos, hogy rád licitálnak, de ha igen értesítést kapsz.
Minden órába indítunk egy licitet, amíg a készlet tart, (8-tol, 23 óráig). Ha egy könyvet szeretnél, csak egyet licitálj. Több könyvet, akkor amennyit akarsz, ha túllicitálnak, jó tanács, keress egy olcsóbbat, ha van.
A postázást csak egyszer számoljuk fel, (a mindenkori postai díjaknak megfelelően), ha több darabot nyersz meg akkor is.
Akciónk azért van, mielőtt megkérdezed, (mért? ) Nincs a termék mögött nyereségvágy, és jogdíj, amik drágítanák, itt van a válság, a postázási díjak drágulássá, és ezért indul alacsony árról a licit.  
Nézd meg a többi termékem is mind ugyanaz, de érdemes a legolcsóbbat licitálni.
Megjelent az első új 2012-es Magyar Pénzlexikon! (380 színes oldal). Új borító, ez az eredeti! Figyelem, rövid vagy hét napos aukció! (aukciófigyelő). Nézd meg a többi termékemet is, AKCIOSTERMEKEK A könyv tartalma átfogó képet ad a magyar Korona 1892-1925 Pengő 1926-1945 Forint 1946-201 Kiadásokról, forgalmi fém-(ezüst, arany), papírpénzekről, Emlékpénzekről, emlék kiadásokról, próbaveretekről. Teljesen új kiadás, Magyar jogvédett könyv! ISBN 978-963-08-2981-6 Új színes képek, új pontosabb megfogalmazás, feldolgozás, (tartalmazza a jelenlegi árakat). (Névre szóló és ÁFÁS számlaigényét kérjük, előre jelezze! ) Könyvünkre garanciát vállalunk esetleges hibákat, Hiányosságokat oldalszám szerint jelezze! (A szándékosan rongált, összefirkált könyvekre, a garancia nem érvényes, a garancia időtartama 30 nap a könyvét kicseréljük a postaköltséget itt is a vevő fizeti). Ha szeretne, észrevételeket tenni, csak a könyv tanulmányozása után tegye és ne nekem, mert én a könyvterjesztő cég vagyok, hanem a könyv első lapján lévő e-mail címre írjon. Posta: 1db 78. dkg, 240x160mm, vastagsága, 18mm. Tehát: 1db. postája saját kézbe, 1090Ft. Boldog újévet kívánok mindenkinek. Üdv: Zsuzsa.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-16 19:00
. Pénzlexikon,korona,pengő,forint,3 napos aukció! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése