2012. január 12., csütörtök

Rogerson, John : Ószövetségi uralkodók krónik - Jelenlegi ára: 5 730 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Ószövetségi uralkodók krónikájaA könyv listaára: 6990 Ft. Leírás:
Szép, közérthető és tartalmas kiadványt ad a tizenévesek kezébe a Móra Könyvkiadó az ókori zsidóságról. Az idős angol bibliatudós keresztény olvasók számára készült könyvében az ószövetségi ősatyákat, bírákat és királyokat sorakoztatja föl, miközben izgalmas kitérőkkel tarkított krónikát nyújt a zsidó nép ókori történelméről Ábrahámtól Jézusig és a 70-es háborúig. A színes és fekete-fehér reprodukciókkal gazdagon illusztrált munka külön szövegdobozokban magyarázza meg a bibliai személyekkel, könyvekkel, a zsidó vallással kapcsolatos fontosabb fogalmakat. A könyvet nem csupán a kronológiai táblázatok, a bibliai idézetek teszik különösen érdekessé és érzékletessé, hanem az is, hogy a szerző igen alapos tudományos felkészültséggel választja szét a történelmi tényeket a mítoszoktól. Mindezeken felül a bibliai szövegkritika, a régészet és a zsidó vallási hagyományok világába is bevezetést nyújt. A magyar adatokat is tartalmazó, válogatott bibliográfiával, továbbá az illusztrációk és idézetek forrásjegyzékével, valamint név- és tárgymutatóval záródó mű az iskolai hittanórákhoz és az otthoni bibliatanulmányozáshoz egyaránt jó szívvel - a legszélesebb körben - ajánlható. ISBN: 978-963-11-8786-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 730 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 19:45
. Rogerson, John : Ószövetségi uralkodók krónik - Jelenlegi ára: 5 730 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése