2012. január 13., péntek

Moldova György: Kontra párti! - Jelenlegi ára: 820 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Kontra párti! : aforizmákA könyv listaára: 1000 Ft. Leírás:
Hetvenötödik születésnapja alkalmából Moldova György egy kötetet ígért olvasótáborának - ígéretét megtartotta: a jelen műbe korábban kibocsátott - állítása szerint nyolcvannál is több - munkájából készült válogatás, amelyben aforizmái kaptak helyet. A cím és fülszöveg azonban (amelyek elsősorban politikai jellegű tartalomra utalnak) kicsit megtévesztőek: a kollekcióban ugyanis teljesen vegyes, az élet szinte minden területéhez kapcsolódó, a műfajnak megfelelően tömör, szellemesen megfogalmazott, egy-egy életigazságra, általános értékű életítéletre kihegyezett, ugyanakkor a szerző nagyon is határozott, néha finom humorba, máskor viszont nagyon is éles iróniába, sőt cinizmusba csomagolt gondolatai szerepelnek. Az aforizmák - amelyekben szó esik a politikai játszmákon kívül sok-sok egyéb mellett a boldogulás művészetéről, a magánéleti játszmákról, a hétköznapok mindenkire érvényes törvényeiről, mi több, Istenről is - tematikai alapon lettek tíz fejezetbe rendezve (Néhány szó a politikáról Cseltudományok Isten legény a talpán Tanmesék Életsakk stb. ). A könyvet a szerző előszava nyitja meg. ISBN: 978-963-9706-30-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 820 Ft

Az aukció vége: 2012-01-16 14:21
. Moldova György: Kontra párti! - Jelenlegi ára: 820 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése